Valborg!


Det börjar dra ihop sig för fest nu!! Gillla & hoppas ni får en vild men trevlig valborg, pusssa!




lite pictures sen dagen

Lördag - 30 april 2011



Tror dom flesta laddar upp med alkohol inför kvällen, själv tar jag mig ett kexchoklad o lite fil & vänta på att linn ska bli klar så jag kan hämta upp henne. Senare blir det troligen festligheter, wiii!!

Grilltime!


Väntar på att Torbjörn ska komma hem ifrån träningen, så jag och syrran drar igång grillen sålänge! :)

haha ni är förgoa :)

Sovit gott?


Morning på er :) Nu är frullen nere i magen min, två mackor & två tallrikar vanilj yoghurt, aldrig fel! Tänkte jag skulle köra upp till min syrra och kolla läget, kanske blir en runda till växjö men chansen är ju inte så stor direkt!



förresten så gillar jag inte vädret, är för kallt & blåser

Right now!



Hänger på Sandra till till Carl & Borre nu. Ha en trevlig fredag alla! :)

29 april!



Sitter just nu hos denna snygging, ska snart hem till mig! Ikväll chillar vi :)

Fredag imorgon!! :)


Jag är glaad idag! Kan det kanske bero på att det är fredag imorgon? 
Hoppas jag sover got inatt & kommer på något som jag kan hitta på på valborg. Verka inte vara någon som vet det ännu.. Kommer väl fram förr eller senare! Nu ska jag iallafall gå ner och sätta mig i soffan kolla tv med mamma och snacka lite, någon rostad macka med ost på med, det med kommer bli gott! :) 



 

Naglar!


 




Jag tycker själv inte det blev speciellt snyggt, tyckte dom blev förlånga och lite annat smått att ändra på men hoppas på de blir bättre nästa gång jag gör det!

Jackan från monkei!



Jag är ju grm på picnik! Här är iaf jackan som jag köpte på monkei i lördags, den kostade som ni ser över då 450 kronor. Tror den kommer bli snyggare när den är använd lite mera, är lite stel nu..

Till detta hade jag mina älskade svarta haremsbyxor och en vanlig svart tröja, kommer bild! :)

H&M


Asså jag blir så trött på h&m. Går verkligen inte skicka efter någonting därifrån, antingen så tar det slut och tas bort ifrån min beställning eller fördröjer dom tiden med veckor! Tips, beställ aldrig från h&m!!

Nattti på er!!


Sådärja, nu har jag tagit mig e dusch på allt de andra med och snart är det läggdags för min del! Torsdag imorgon sen ärdet fredag, wooo vad najs de ska bli :)

                         bild på mig sen i lördags

Nattti på er!!


Sådärja, nu har jag tagit mig e dusch på allt de andra med och snart är det läggdags för min del! Torsdag imorgon sen ärdet fredag, wooo vad najs de ska bli :)

                         bild på mig sen i lördags

kissemisse <3


Åhhh hitta min fina lilla kissemiss i min väska precis! Finns ingen så söt :)




Onsdag - 27 april 2011


Varit inne i stan idag med Julia och kollat läget lite! Prov imorgon så pluggade lite innan med, är alltid lika dålig på det somsagt heheh.. Mamma kom iallafall och tröstade mg lite nu och sa det var fika, lite bullar, äppelkaka och sockerkaka tycker jag om :) Ska bli duktig någongång i mitt liv med dedär löfterna "inte äta godis" :)




"plugg"


Hemma från träning och "plugg" med julia! Ja ni kan själva tänka er hur det gick, pluggetbestod mest av att våra trutar gick hela tiden och vi kom typ ingenstans med det vi borde gjort. Jajaa, får skylla sig själv att man är dålig på att förbereda sig inför prov. Nu ska fixa lite till här hemma, sen är det läggdags!! Sov söttt!


 bild sen helgen, kameran ligger på laddning just nu, därför inget nytt

Vilket väder!!


Bara älskar det, dock har jag inte tid att ligga ute i solen & njuta. Har nämligen precis lagat mat som jag ska käka nu sen åker jag vidare till Mörrum för att plugga med Julia och senare ikväll blir det stepträning. Ha det så bra, sommarpussar!! :)


                                       yee, najs bild


Filmtime!




Ligger just nu och kollar på "monster till svärmor" på tvn. Ganska bra, blir trött på tanten bara genom att kolla på filmen hehe. Har också precis gjort en handinpackning som jag ska sova med inatt, dom kommer vara leena & mjuka imorgon :) Och justde, skola imorgon juu.. blir trött på det bara jag hör ordet!! Aja, nu ska jag iaf kolla klart på filmen, den varar till tio i tolv, sen ska jag se om jag kan somna in i min goa säng. Ha det bra, pussaa!

Snabbis!


Ska packanupp allt sen jag varit hos pappa nu sen duscha och käka paj. Tillbaka ikväll!! :)

Posedion!



Söndag!


 Sandra verka vilja hålla sig inne en vecka så jag häänkar, vi ska ha det så jävla bra med film, kakor & edward!


    flint & gubbe

Fest!


Somnade vid 6 tiden inatt. Var en runda i fiskestugan och åkte även en runda till kyrkhult på nån fest! Ska inte klaga på kvällen, vissa gick det ju vilt till för haha, suger dock att det är söndag idag och påsklovet är slut om en dag. 





             avslutas med en bild på mig & snäckan
 

1 år


yes we gave it a try, but maybe for too long
out of every sorrow, another day will dawn

               1 år sen idag jag träffa denna goa kille

Lördag - 23 april 2011


Har varit hos mamma & grillat idag. Morbror & hans brud kom hem ifrån danmark, trevligt varde. Sandta står jäme och fönar håret och ikväll blir det förmodligen lugnt, kanske en sväng ner till fiskestugan & kolla läget.


Wääääääääääääääääääää


Hemma från karlsham & nu ska jag sova & glömma alla bekymmer :)


<3












Vi drog ner till kuppe innan med moppen, snackade & chillade lite. Ska bara mysa vidare ikväll & försöka få min deprimerade lillaflicka på bättre tankar!






Grillning



       Sådär ja, då vare klart & lite potatisgratäng till detta också!

Mat



Älska godis!! Jag sitter också ute på altanen och väntar på att pappa & pyttan ska börja grilla snart, kommer bli gottt! Tredje gången "jag" grilllar denna veckan faktiskt :)

Påsklooov!

Vet att det var längesen jag uppdaterade men har inte haft lust att uppdatera. Här kommer en liten sammanfattning av mitt påsklov :)


                 -gooodis & kakor i mängder <3

                      -partyyy & et lamt granada :d


                          -mysa med lillan :)

                          -gilla ica

                         -inhandla ny tv


 -har också grillat och umgåts med härligt folk vilket gillas, bjuderpå en bild på mig sen igår..

Tråååklördag!


Känner suget igen, dags för ännu mera mat och tv i min ensamhet!!


Lördag - 16 april 2011


Grillat med syster och Tobbe och nu ska dom på 30års fest så sitter här framför datorn o tvn och väntar på att något ska hända! Fått en ny tv idag av pappa så väntar på att han kommer hem imorgon så jag kan sätta upp den och fixa lite till i rummet där nere :)


                    finns ingen så bra pappa som du

Påsklov!!!


Jäklar vilket härligt väder det är idag, har verkligen varit en toppen dag. Fick reda på att jag var godkänd på läs och hörförståelsen i nationella i engelska så nu behöver jag inte oroa mig för betyget vilket känns skönt. Sen gillar jag ockå äldigt mycket att min dag typ har bestått av att äta godis.. Nu ska jag iaf träffa Sandra och ikväl är jag ugen på att grilla, någon mer än jag? :)

går tyvärr inte ladda upp bil nu, vet inte vaför

Onsdag - 13 april 2011


Sådärja, hemma från skolan igen och sitter och försöker göra klart idrottinlämningen. Det är så sjukt mycket i skolan denna veckan men som tur är fick vi flytta några saker till efter påsklovet som är om en vecka. Jag skulle egentligen åkt och kollat på " hur många lingon finns det i världen" men är ändrade planer så nu ska jag bara vara hemma och ta det lugnt och äta gott!


Tisdag - 12 april 2011


Hej! dålig uppdatering dom senaste två veckorna, jag vet! Idag har klassen varit och kollat på en rättegång, handlade om misshandel. Var intressant även om det var lite drygt ibland. När vi var klara där gick jag och Julia och käkade en kebabrulle och så fyndade vi lite på h&m också! Ikväll ska jag träna, annars blir det lugnt. Hörs, puss!!


köpte en vit spetstrosa oxå för 30 kr, sen bh:n 50kr


Lördag - 9e april 2011


Lördag igen, och vad händer ikväll?
Sandra drar hem om en stund, så jag sticker väl upp till syrran & Tobbe och hjälper dom att måla lite.. Ett +poäng idag är att det är toppen väder och - att jag inte orkar dra ut.


Fredag - 8 april 2011


Moooa jag & Sandra sitter och chillar i sofffan. bir en lugn kväll som vanligt nu :( blääääääää, är festsugen!! Ska upp oh tröstäta nu så hedåå


          fuuuckfredag kan ju jaaaag sääga

Onsdag


Lagat mat och bakat negerbollar med Julia nu, men alla bollarna är redan uppätna, gott tycker vi! :D
Första stepträningen på två veckor ikväll, se hur det ska gå!
Hörs imon, puss




Tisdag - 5 april 2011


Gokväll! Käkat kvällsmat med mamma nu så ska snart hoppa i sängen och läsa lite i min bok. Tränade igår och var för lat för att sätta på datorn när jag kom hem.. Idag har jag inte gjort något speciellt, färgade ögonbrynen lite innnan annars inget annat. Och hittar inte kameraladdaren så ni får nöja er med en bld se icke idag.. Men vi hörs imorgon så, goodnattti!


hahah guud, bild på mig och sandra sen februari 10




Söndag - 3 april 2011


Sorrry för dålig uppdatering men har verkligen inte gjort något i helgen, förutom varit med sandra då förstås. Var ute och snackade med linn igårkväll/natt och sen varit och hälsat på farfars och tommys grav, ungefär så min helg har sett ut! Har blivi en riktig  latis på helgerna käner jag, hehe!




                     


Lördagmorgon!


Tjena! Vaknade vid halvtio tiden med sandra bredvid mig, inte alls dumt!! Käkat frukost och snart är bullarna klara som pyttan bakat, woooho så gott :)


                

Fredag - 1a april 2011


Nyss kommit hem till pappa, och nu flyttar bror upp till Oskarshamn. Ska bli tråkigt även om vi inte gillar varandra! ;) Hoppas han får det bra och kommer och hälsar på ibland iallafall! Träffa sandra om en stund, så får vi se vad som händer senare!




RSS 2.0