Godnatt..


Måste säga att jag är riktigt kass på att plugga, engelska läxa till imorgon, men tror faktiskt jag tar och kryper ner i sängen istället och sover så det blir fredag så fort som möjligt! Godnatt på er!!


                                            paint <3

Torsdag - 31a mars 2011



                                         dagens klädsel

Hemma från skolan nu! Haft ett aerobic pass idag på idrotten som kuratorn höll i, ganska svårt innan man kommer in i det hela annars var det roligt! Nu ska jag ner och fixa en omelett till min "lilla mage", hörs nog senare, puss!

Onsdag - 30 mars 2011


Inhandlat mig en hel del nya ansiktspodukter idag, köpte dom i karlshamn på Sarashudvård. Har även varit där och gjort ansiktsbehandling vilket jag gillade mycket! Märket på produkterna är dermalogica, ganska dyra ca 1200 för tre krämer i liten förpackning, men det är dryga produkter, varar ca 1 år och dom är framförallt bra för ditt ansikte!


"studio sex"






Klockan börjar närma sig 7 nu och jag har ju inte gjort förmycket idag, så nu ska jag passa på att läsa lite i min bok "studio sex" skriven av Liza Marklund. Är ju ingen person som gillar att läsa men nu är det en svenska uppgift så är bara tvungen ar göra det, och inte nog med det så är den 400 sidor lång. Blir en utmaning detta!

Tisdag - 29e mars 2011


Sorry för jag inte uppdaterade igår men var upptagen med annat och tränade boxning på kvällen! Ska plocka iordning lite kläder på rummet nu, bädda sängen sen ner och hänga upp tvätten, wooo roligt!




                      haremsbyxor & stickad tröja ifrån gina

Min helg


Helgen är slut vilket suger väldigt mycket, och jag får vänta ännu en hel skolvecka innnan jag får träffa huliganen min igen!! Men jag har hunnit med en hel del ändå, bilder nedanför!






           lite mat i magarna innan vi drog till olofström i fredags


                         bror, syster, mia & tobbe

                      anki & pappa - lillakusin döptes ju i helgen

     

                                       rooompa <3

woo, avslutar med en seriös bild på mig och bruttan och tackar för en superhelg!




Haha lojja barn


Bild på mig och fiip sen igår när färgen satt i, ni kan ju själva tänka er hur det blev ;) Jaja, nu ska jag ner och slänga mig i soffan med lite gott i magen, ha de gott!


Söndag - 27e mars 2011




Slappis dag med Sandra idag. Medans vi väntar på att bullarna och glassen står vid matbordet så ska vi bädda sängen, viktigt! Ska föröka lägga fixa bilderna sen dopet sen med om jag kommer ihåg, hörs sen, puss!

Fillledille


Slinga filips hår nu med sandram hoppas vi misslyckas!

 

Lördag - 26e mars 2011


Hann inte uppdatera igår, men stack och bastade med lite trevligt folk och kom hem för några timmar sen. Och nu har jag duschat och fixat mig inför barndopet. Bilder kommer sen, ha det gott! :)


Duschen


Ska ta mig en varmduch nu, det ska bli så skööönt! Hörs senare, puss


Torsdag - 24 mars 2011


Detmesta är packat och klart inför morgondagen. Fick bli en liten packning denna gången för kära syster kommer och hätar mig i skolan imorgon och skåpen är ju inte jättestora direkt.. Dock är det en sak som fattas, nämligen mina haremsbyxor! Jag hittar inte dom och det är bara ett måste att ha med sig, lever ju i dom! Menmen, bara att leta vidare. Snart ska jag sova tänkte jag, så vi hörs imorgon, godnatt pussar!


Onyttigheter!








Nu ska jag mumsa i mig ännu mera gott och tjockt, börja min "nyttiga" vecka nästa vecka istället! Ni får gärna ge förslag om hur man ska göra för att klara av att INTE äta godis och kakor..

Nationella!




Sista nationella proven i fysik idag, nu är det bara matte och engelska kvar + muntligt i svenska imorgon. Hade fått vg i delprov B i fysiken, dock gjorde jag lite misstag idag men det fixar sig nog. Ett stort plus till vädret måste jag säga, 15 grader idag, helt underbart! Nu är det bara resten av snön som ska bort och så vill vi ha lite värme i vattnet med! :)

Läggdags!


Nu har jag lagt mig i sängen och verkligen bestämt mig för att jag ska sova innan tio ikväll. Nu när det väl är kväll ångrar man så mycket att man inte sov längre idag när man väl hade chansen, skola imorgon igen ju. Vi hörs imorgon, godnatt kramar!


Tjingeling




Vädret har varit awesome idag, vilken jag mår toppen av. Jag och mamma var inne en runda i Karlshamn innan. Handlade lite mat och sånt tråkigt annars inget speciellt. Jag bakade precis en kladdkaka slängde i mig lite god glass och sånt gott ni vet, och jag som tänkte vara nyttig denna veckan. Jag har verkligen misslyckats stort! 


Studiedag!


 



Rummet blev inte riktigt klart igår, är lite småplock och sånt kvar, bätte än innan är det iallafall! Idag blir en slappdag, nämnligen studiedag vilket är prima! Men såklart ska ju jag vakna vid klockan 8 iallafall, jaja var skönt att ligga och dra sig i sängen i några timmar, hehe! :) Hörs senare, ha det så bra i det underbara vädret, puss!

Städtime!




Bläää nu blir det städtime, vilket är ett måste, damma, damsuga, bära upp rena kläder osv.. Jobbigt att komma igång men så skönt och känner mig alltid så duktig när jag är klar och man kan se ett gott resultat.



Tisdag - 22e mars 2011


Chill skoldag idag, bara tre lektioner och kollat på Benjamin när han har pratat om sitt liv, en av dom få judar som överlevde i koncentrationslägrena. Mycket intressant att lyssna på och tror till och med det finns någon bok han har gjort.. Nu ska jag laga mat till mamma jobbat klart, falukorv i ugn med mos till blir nog bra! Puss :)

Måndag - 21e mars 2011




Hmm.. har verkligen varit en tröttisdag, suttit hemma och myst typ, förutom i skolan då. Mamma hade varit gullig och köpt skorna som jag ville ha iallafall, (bilden ovanför). Tror dom kan vara sjukt snygga till sommaren med bruna ben och en snygg outfit till. Nu ska jag sova, godnatt mina vänner, puss!

Söndag - 20e mars 2011


Nu ligger jag i sängen och de är söndag igen vilket känns riktigt tråkigt. Men förmodligen blir inte denna veckan så jobbig, studiedag på onsdag vilket kan vara skönt. Granada igår, träffade mycket trevligt folk,  kunde dock varit lite bättre musik där menmen... Är trött efter helgen, har sovit alldeles förlite så tänkte bara kolla solsidan nu sen sova. Vi hörs imorgon, puss!









Lördag - 19e mars 2011


Nu sitter jag här med mitt godis igen! Julia är i duschen, snart min tur sen blir det mat och börja fixa inför kvällen som vi spenderar på Granada! Hörs senare, puss!


Fredag - 18e mars 2011


Shoppat med Julia i växjö idag, blev ett par nya jeansshorts och lösnaglar, kan vara snyggt när man ska iväg! Nu ska iallafall jag bort till Sandra, där Linn och Fanny är, vi ska äta godis och sånt gott! Ha det bra, puss!




När allting börjar om


Nu har jag och mamma krängt i oss kladdakaka och lite goda bär till det, inte alls dumt! Tre dagar till på mig att vara tjockis sen är väl planen att jag och Julia inte ska käka godis på en vecka, vilket jag inte tror komer funka om jag känner oss rätt? ;) Ska packa inför morgondagen nu, packningen ska med till skolan för åker direkt därifrån till Växjö för att inhandla lite snygga saker! Sov gott så hörs vi imorgon, puss!

  
 
                 lite bilder sen förra helgen

torsdag - 17e mars 2011


Blir så jäkla trött på detta väder, när äntligen snön hade smält och man började få vårkänslor ska såklart snön komma tillbaka, åååh!! Bara för det ska jag göra mig en god kladdkaka. Hörs sen, puss!



I don't understand how love can be so hard..


Hemma ifrån trängen nu och har nyss duschat & käkat lite! Så sköt att veta att man inte har några mer läxor eller prov denna veckan så kan bara chilla tills fredag. Nu tänkte jag slänga mig i sängen och kolla på "en unge i minuten" för missade det i måndags, det är faktiskt ganska bra, tycker jag iaf. Ni får sova så gott inatt, ses imogrgon! :)




16e mars 2011


Äntligen är nationella i fysiken över, hur skönt är inte de? Redovisat om Pearl Harbor idag med, gick bra tycker jag. Städade lite här hemma innan, dock inte mitt eget rum vilket behövs, få nog ta det imorgon istället. Nu ska jag äta lite kyckling, ris och beanässås, mums! Hörs senare, puss! :)



15e mars


Sticker till trängen om en kvart så tänkte att jag bloggar innan trängen idag för är hemma ganska sent ikväll. Hade utvecklinssamtal idag vilket gick mycket bra, efter det åkte jag och mamma in till stan och kollade lite. Köpte ett nagellack annars inget annat för ska in på fredag eller lördag en runda och shoppa lite i Växjö! Imorgon väntar ett stort nationellt prov i fysik, hoppas på att jag får g iallafall! Ni får ha det så bra, pussar!




Godnatt!



Hemma från träningen nu, blir ju lättare och lättar för varje gång! Imorgon ska jag på utvecklingssamtal, får se hur det går, men brukar gå skapligt iaf. Nu ska jag sova, godnatt puss!


                           outfit sens lördags

14 mars


Sara & Julia är taggade inför boxningspasset ikväll!
första gången julia sitter på sin moppe för ett år sen

Last Hero!


Hemma igen efter att ha täffat min lillla buse! Var så skönt att se at han hade det bra, och förhoppningsvis vill Malin köpa honom.Om en halvtimme är det solsidan, det ända positiva med söndagar! Och jag var faktiskt duktig innan, jag skaffade mig en profilbild på facebok, inte alls dåigt. 


                             hjärtat mitt

gomorgon!


Nu ska jag och mamma åka och hälsa på min lilla häst, ååh har saknat honom så mycket. Och jag har bestämt mig för att försöka sälja honom vilket inte alls känns bra men tiden räcker somsagt inte till. Så vi får se hur det går nu, bloggar mera sen, puss!


Party!


20 års fest igår, riktigt nice kväll! Vaknade hemma med mysiga Linn, sen kollade vi två twilight filmer. sjukt bra, har aldrig sett bättre filmer! nu är det bara trean kvar att se sen vänta på att fyran kommer ut. Ikväll ska vi väl bara vara hemma om det inte blir en liten runda till Kyrkhult, jaja, vi får se! ha det bra nu, puss!

Fredag!


Äntligen fredag och skolan är över för denna veckan! Ska snart hem till pappa, uppdaterar mera då, puss!


                            dagens outfit


Love can be so hard!


Känner mig väldigt ren i ansiktet efter behandlingen, behövdes verkligen! Har precis ätit lite varma mackor med mamma och kollat på halv "åtta hos mig"! Nu ska jag faktiskt ta och skriva lite till min svenska novell som ska vara inlämnad imorgon, den handlar om andra världskriget, inte helt enkelt men ska nog få ihop det på något vis. Och om 45 minuter ska jag slänga mig
framför soffan igen och kolla på kalla fakta, handlade om fettma eller nåt sånt idag.. Ha det bra & sov gott så hörs vi imorgon, kram! :)




10 mars 2011


Varit i skolan idag, men tycker inte jag har lärt mig något nytt alls, som vanligt! Ska käka lite revben och annat gott som man har till, vad de nu kan vara? Senare idag vid kl. 5 så ska jag på ansiktsmassage/behandling, sjukt skönt ska det bli. Vi hörs se, puss!




              hann ta några mysisbilder med Bessie innan maten

Dålig uppdatering!


Sorry för at jag varit dålig på att uppdatera, men var hemma så sent igår och orkade bara inte ta fram datorn. Igår var det ju "fettisdag"?, iaf så bakade jag och Julia en god tigerkaka istället för semlor och idag har det ju varit Sara och Julia dag så bakade en kladdkaka precis innan trängen. Alltid viktigt att få något sött och gott i magen varje dag, enligt mig iallafall. Nu är det slut med träning för denna veckan också, faktiskt ganska skönt för har inte varit speciellt taggad dennna veckan. Två skoldagar kvar nu sen är det återignen fredag vilket är hur gott som helst! Nu ska jag fixa lite, föna håret och lite sånt smått, så vi hörs imorgon, ha det bra puss!






Boxning!


Ny duschad och allt efter ett hårt boxningspass, och nu är det dags för sängen! Imorgon är de skridskor åkning första lektionen igen annars ingetspeciellt i skolan. Hörs imorgon, godnatt puss!




Haha, solsidan är ju bara för bra!


Jaja, kollat solsidan prcis med mamma och snart är det dags för wallander - prästen, vet inte om jag sett den ännu, men dom flesta brukar vara ganska bra. Var ute i granö innan idag med Sandra och kan ju säga redan nu att jag inte kommer våga bada där något mera. Hörs imorgon, puss!








6 mars 2011


Godmorgon! Vaknade vid 10 tiden och har kollat en film och lite sånt nu. Igår var vi bara hemma och åt en massa godis och chips och kollade film. Faktiskt varit en sjukt lugn och mysig helg! Idag lär det ju inte heller hända något speciellt, utan bara slappa ännu en dag till. Skola imorgon, uusch! Ser jag inte alls fram emot, tycker faktiskt helgen kunde varit några dagar till. Kanske uppdaterar lite senare, ha det så bra! ♥


Godmorgon!


Vaknade för någon timme sen av att pappa ringde mig! Så nu har jag och Sandra ätit god frukost. Är så fint väder ute idag, så får ju till och med lite vårkänslor! Nj nu ska jag fösöka få Sandra till att hitta på något med mig om hon ni inte redan siter klistrad framför datorn som vanligt. Hörs sen, kram! :)


                bilden är ca 1år gammal, på mig och sandra

Gookväll kanske?


Blev mysfredag precis som planerat. Jag och lillan ligger i sängen, lyssnar musik, checkar facebook och bara chillar! Pappa och pyttan har bokat hotellet i stockholm nu, kommer bli prima! Så nu har jag iallafall något att se framemot, även om det är ett tag till! Nu ska det bara mysas vidare här, puss!




          lojj bild, i know, men det får faktiskt duga!



Efterlängtade fredag!


Äntligen är det fredag, och det var på tiden! Blev inte som tänkt idag, auschwitz mannen kom aldrig, men han kommer förmodligen om någon vecka, hoppas vi iallafall. Nu sitter jag och väntar på att Moa och Sandra ska komma hit. Kanske skulle färga Sandras hår ikväll annars är det väl inget annat som händer direkt, vad jag vet ännu iaf! Blir nog en uppdatering till lite senare, hoppas ni får en mysig fredag, puss!


Inte så bra men är en bild iaf, det var ett par av jeansen som jag köpte
i lördags. Sjukt sköna är dom, och tyckte det behövdes ett par ljusa
jeans i garderoben nu till våren!

3 mars 2011


Nu är jag klar för dagen och det är snart läggdags för min del tänkte jag. Har tuggat i mig dom sista vaniljbullarna så jag är mätt och belåten innan jag ska sova. Imorgon i skolan ska det komma en gammalman och berätta när han var med som jude under andra världskriget, ska faktiskt bli intressant att höra det, annars är det bara en vanlig tråkig dag i skolan! Och iochmed det är fredag imorgon så får jag träffa Sandra vilket jag sett framemot i veckan! Jaja, ganska gott att gå och lägga sig tidigt ikväll för det har jag inte alls varit bra på denna veckan. Så vi hörs imorgon, natti puss!




Filmtime!


Hemkommen ifrån skolan nu. Känner att jag verkligen inte har ork till någonting alls idag så ska sätta på en film nu och mysa med Zintja. Ska bli skönt att det är fredag imorgon och slippa skolan i några dagar! Ett lov hade ju inte suttit helt fel just nu, eller vad säger ni? Hörs senare, puss!



Sista träningen!


Så! Då var sista träningen för veckan klar. Resten av veckan ska jag bara ligga hemma och lata mig! Idag har jag och Julia bakat vaniljbullar, sjukt goda var dom och kunde inte blivit bättre! ;) Lagat mat idag med, känner mig nästan som en kock ju! Jaja, nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på någon dansk serie på tv:n, vet inte riktigt vad det kan vara men hoppas den är bra. Godnatt, puss!




Natti!


Hemma från trängen och lagt mig i sängen nyss! Imorgon är det sista trängen för veckan, inget positivt alls med det! Men bara att se fram emot måndag igen. Ska inte skriva så mycket mera nu, utan godnatt och sovgott, krams! :)


Tjena!


Nu har jag och Julia precis lagat mat, potatismos och falukorv i ugn blev det, muy bien! Annars idag har jag inte gjort så mycket mer än att varit i jössa och åkt skridskor. Är väl inte direkt min grej så jag och Julia gick och tog en varmoboy i omklädningsrummet..
Om en timme blir det stepträning, nytt program med så extra roligt idag ju!

RSS 2.0